Zabfasírt

zabfasirt oromteli

 

Zabpehelyből is lehet fasírtot készíteni!!! Komolyan! Próbáld ki, ha nem hiszed.

 

Hozzávalók:

100 g zabpehely

2 dl forró vízzel leöntve

1 marék zöld: spenót, petrezselyem, kelkáposzta, brokkoli

3-4 gerezd fokhagyma

só és bors

mandula a panírozáshoz

 

1. Nyakon öntjük a zabpelyhet a forró vízzel.

2. Apróra daraboljuk a mandulát

3. Aprítjuk a zöldeket a fokhagymával

4. Összekeverjük a kihűlt zabpelyhet a zölddel. Sózzuk, borsozzuk.

5. Fasírtokat formázunk, meghempergetjük a mandulában.

6. Olajban 15-15 percig sütjük mindkét oldalát a fasírtoknak.

Jó étvágyat!!!

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Töltsd le kedvenc receptjeimet egy e-könyvben!

Kérem a könyvet!