Rólam

Mottó: “Az igazi szakács a művész és a filozófus tökéletes ötvözete. Tisztában van az értékeivel, hiszen az ő kezében van az emberiség boldogsága.”

Norman Douglas

Szeretettel üdvözöllek az oldalamon!

Miért kezdtem el írni a blogomat? íme a történetem: Nem szeretek főzni. Enni szeretek. Finom, egészséges ételeket. Hogy van az, hogy mégis elkezdtem írni egy blogot a főzésről? Úgy kezdődött, hogy az interneten találtam egy oldalt, ami nagyon megtetszett nekem. Egyszerű, többnyire 5 hozzávalóból és sokszor 10 perc alatt elkészülő ételekről volt szó benne: http://thestonesoup.com/blog/

Ez beindította a fantáziámat, és a konyhában is sokkal jobban kezdtem el érezni magam. Annyira, hogy szerettem volna ezt megosztani másokkal. így kezdődött.

Csupa egészséges és egyszerű ételt gyűjtögetek és megosztom gondolataimat arról, hogy hogyan lehet örömteli életet élni. Mert a lehetőség mindenkinek ott van az örömteli életre. Csak a hozzáállásunkon kell többnyire változtatni, és észrevenni a hétköznapokban rejlő csodát.

Hiszek abban, hogy mi nők sokat tehetünk a családunk boldogságáért. És a boldog család boldog társadalmat fog eredményezni. Viszont nem szükséges, hogy miközben a családunkért teszünk, mi magunk boldogtalanok és örömtelenek legyünk. Ha kevesebb időt töltünk a konyhában, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy rosszabbul táplálkozunk! Sőt!!! Nagyon egyszerűen és gyorsan lehet egészséges táplálékot az asztalra varázsolni.
Megmutatom hogyan.

Köszönöm, hogy benéztél!

Szeretettel:
Ági


Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Töltsd le kedvenc receptjeimet egy e-könyvben!

Kérem a könyvet!