Csoda a lábosban

Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa. Leonardo Da Vinci A főzésben az egyszerűség a hozzávalók számával kezdődik, majd a használandó eszközök leegyszerűsítésével folytatódik. Ezért csodálatos amikor csak egy lábost használunk a főzéshez. Ebben a receptben az összes hozzávalót belerakjuk a lábosba, majd 20 percig főzzük és máris fogyaszthatjuk a finom és tápláló ételünket. Hozzávalók: 1. egy csésze … Read more

Párolt gomba és krumpli salátával

A zöldségek párolása nagyon finom és egészséges ételeket eredményez. Lehet párolni párolóedényben, ilyenkor két edénnyel dolgozunk és a zöldségeket a víz fölé egy lyukas edénybe helyezzük, de lehet úgyis, hogy a zöldségeket egyből kevés vízbe tesszük. Ezen a videón gombát és krumplit párolok kevés vízben. Egy finom paradicsomos, fokhagymás öntettel megbolondítom és salátával tálalom. Hozzávalók: … Read more

Töltsd le kedvenc receptjeimet egy e-könyvben!

Kérem a könyvet!