Gazdagság

Az igazi gazdagság a lelki gazdagság. Az igazi vagyon a szeretet, önbecsülés, öröm, együttérzés és mindazok az érzések, tulajdonságok, amelyek felemelik az embert. Ha ezekre törekszel, előbb utóbb nagyon gazdag ember leszel.Ezeket pénzzel nem lehet megvenni, ezért neked kell megdolgoznod, de nem a munkahelyeden. Önismeret kell hozzá, hogy összhangban tudj élni magaddal és ne vágyj olyan dologra, amik nem tesznek boldoggá.

Legyél boldog most!

Majd ha olyan kocsim lesz, olyan házam, olyan munkám, annyi pénzem, lefogyok….majd akkor boldog leszek. Ismerős gondolat? Inkább akkor vagyok boldog, ha önmagamat feltétel nélkül elfogadom, elfogadom az életem. Látom, hogy min kell változtatnom, látom a céljaimat, de ez nem fusztrációval tölt el, hanem örömmel, hiszen tudok fejlődni, képes vagyok elérni a céljaimat. Nem korlátozom magam olyan hiedelmekkel, hogy mennyi pénz kell a boldogulásomhoz, hanem nyitottá válok, olyan megoldások felé is, amit még senki nem csinált előttem. Nem másolom a többi embert, de megfontolom a tanácsaikat, azonban a döntés mindig a saját szívemből fakad. Mert megbízom saját magamban, hiszen én élem az életemet és így én is vagyok a legnagyobb szakértője és mestere is az életemnek. Ha az ember sok időt tölt el a természetben láthatatlan módon megtanulja ezeket. Az élet virágzik, még a legzordabb körülmények között is!!!

Íme egy inspiráló videó Korgáné dr. Jánosik Zsuzsától. Köszönöm  neki ezeket a fantasztikus gondolatokat, amelyek megerősítették bennem, hogy jó úton járok.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Töltsd le kedvenc receptjeimet egy e-könyvben!

Kérem a könyvet!