Padlizsán pirítós

padlizsanpiritos watermark web

Együnk több zöldséget mozgalom nevében, íme most közzéteszek egy újabb nagyon egyszerű és nagyszerű felhasználási módját egy csodálatos növénynek: a padlizsánnak.

Igen ilyen egyszerű:

1. megmossuk, szeleteljük és sütőrácsra helyezett sütőpapírra tesszük.

2. Apróra vágott paradicsomot teszünk a padlizsánokra.

3. Fűszerezzük, sózzuk (illik hozzá az olaszos fűszerek: oregánó, bazsalikom, rozmaring).

4. A tetejére sajtot szórunk és mehet a sütőbe.

Amíg sül, addig például olvashatunk jótékony hatásairól: http://tudatosvasarlo.hu/cikk/mi-fan-terem-padlizsan

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Töltsd le kedvenc receptjeimet egy e-könyvben!

Kérem a könyvet!