Paleo banánkenyér

paleo banánkenyér

Ha szeretnénk kipróbálni milyen liszt és cukor nélkül süteményt sütni, akkor elsőre javaslom ezt a banánkenyeret.
Mennyei finom!!! 

Aprítógépben összekevertem a hozzávalókat, szilikonformába tettem (20×20 centisbe) és 25 percet sütöttem 200 fokos sütőben. A kókusz és a banán isteni illatú miközben sül.

Hozzávalók:

3 banán
3 tojás
fél csésze kókuszliszt
5 evőkanál kókuszzsír
1 evőkanál fahéj
1 teáskanál szódabikarbóna
csipet só

banankenyer2-1000x1000

“Paleo banánkenyér” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Az lenne a kérdésem, hogy mitől ennyire „vizes” a tésztája fél óra sütés után is? Amúgy ízletes süti, csak az állaga egy kicsit gusztustalan.

    Válasz
    • Kedves Ildi! A kókuszliszt miatt vizes, mivel az nem szívja fel a folyadékot, úgy mint más liszt. Kipróbálhatod zablisztel, rizsliszttel vagy más gluténmentes lisztel is, akkor biztos nem lesz olyan vizes. Én még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom biztosan. Jó sütést!!!

      Válasz

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Töltsd le kedvenc receptjeimet egy e-könyvben!

Kérem a könyvet!