Csoda a lábosban

Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa. Leonardo Da Vinci

A főzésben az egyszerűség a hozzávalók számával kezdődik, majd a használandó eszközök leegyszerűsítésével folytatódik. Ezért csodálatos amikor csak egy lábost használunk a főzéshez.

Ebben a receptben az összes hozzávalót belerakjuk a lábosba, majd 20 percig főzzük és máris fogyaszthatjuk a finom és tápláló ételünket.

Hozzávalók:
1. egy csésze hajdina
2. két csésze víz
3. fél hagyma és 3 gerezd fokhagyma aprítva
4. gomba
5. fűszerek: só, bors, kakukkfű
5. egy kis oliva olaj

20 perc főzés következik, majd amikor kicsit hűlt hozzáadunk valami zöldet: pl. spenótot vagy petrezselymet.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Töltsd le kedvenc receptjeimet egy e-könyvben!

Kérem a könyvet!