Egészség

5 éve kezdődött. A férjem ötlete volt az egész: gyalogtúra a Mont Blanc körül. Előtte egyáltalán nem túráztunk, de az ötlet nekem is egyből megtetszett: hátizsák, sátor, mindent viszel magaddal ami kell, és csak gyalogolsz, gyalogolsz. Erről blogot is írtunk akkor: http://tour-de-montblanc.blogspot.hu/.

A természet szeretete

Ez több mindent indított el bennünk: az első a természet szeretete. Erdők, mezők, hegyek, patakok…olyan helyeken is jártunk azóta, ahol alig jár ember és még a patakból is lehet inni, mindenféle elővigyázatosság nélkül. Jaj ez Isteni!!! Aztán meg elindította bennük azt az igényt, hogy minél kevesebb tulajdonunk legyen…..ugyanis miközben az embernek a hátán kell vinni a csomagját, elég hamar le tud mondani bizonyos dolgokról…az első túrán pl. 4 kiló fölöslegesnek bizonyult cuccot adtunk föl postán.A gyaloglás néha nehéz, de minden nehézségért kárpótol, amikor ilyen otthonunk lehet:


No és hogy jön ide az egészség? Mert szerintem ilyen egyszerű megőrizni az egészséget: nem kell hozzá, semmi hókusz-pókusz, nagy tudás, csodaszerek, csodamasinák. Egyszerűen a természetben kell lenni: tiszta levegőt szívni, tiszta vizet inni, enni a növényeket. Tiszta szívből kívánom, hogy minél gyorsabban egyre több ember ráébredjen, hogy milyen csodálatos bolygón élünk, amely mindennel ellát minket amire szükségünk van.

Vigyázzunk erre a csodára!

DSC01637

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Töltsd le kedvenc receptjeimet egy e-könyvben!

Kérem a könyvet!